Nyfiken på… Andreas Gedin

Onsdag den 17 april kl 18.00-ca 19.00

Konstnären Andreas Gedin visar video samt presenterar andra delar av sin verksamhet. ”Nyfiken på?” inleder hans kommande fem konstnärliga nedslag i Liljevalchs Konsthall och dess omedelbara närhet. I Andreas Gedins konstnärskap kombineras intresset för idéstrukturer, logistik, litteratur, maktrelationer och konst på ett högst säreget sätt. Obs! kvällens program äger rum i Franks Lounge, 1 trappa ner, antalet platser är begränsat så kom i tid.

Fri entré
Liljevalchs Konsthall, Djurgårdsvägen 60, Stockholm, tel 08-508 31 336, www.liljevalchs.com e-mail: niclas.ostlind@liljevalchs.stockholm.se, christian.chambert@uppsala.mail.telia.com Programserien är ett samarbete med Svenska Konstkritikersamfundet och genomförs med stöd av Liljevalchs vänner.