Nyfiken på… Mode Pipel

Onsdag den 27 februari kl 18.00-ca 19.30, därefter bar och musik till ca 22.00

Mode Pipel med vänner pratar om mode som ett kulturellt uttryck och en politisk kraft. Pipel är Maria Österberg Ben Saad och Stefania Malmsten, tidigare moderedaktör respektive art director på tidningen Bibel. Pipel arbetar med alternativa strategier
för kommunikation inom mode och media. Pipel, som introduceras av intendent Niclas Östlind, samtalar med en gäst som de valt att bjuda in. De visar även sin film
”Glamour Part One: People” som bla handlar om mode som överlevnadsstrategi.

Fri entré

Liljevalchs Konsthall, Djurgårdsvägen 60, Stockholm, tel 08-508 31 336, www.liljevalchs.com e-mail: niclas.ostlind@liljevalchs.stockholm.se, christian.chambert@uppsala.mail.telia.com Programserien är ett samarbete med Svenska Konstkritikersamfundet och genomförs med stöd av Liljevalchs vänner.