Nyfiken på… Maria Lind

Onsdag den 20 februari kl 18.00-ca 19.00

Maria Lind har sedan början av 1990-talet varit en mycket produktiv och tongivande utställningsproducent, skribent och föreläsare, både i Sverige och i internationella sammanhang. Vid årsskiftet lämnade hon Moderna Museet – där hon framgångsrikt drivit Moderna Museet Projekt – för att bli chef för Kunstverein München. Niclas Östlind samtalar med Maria Lind om hennes syn på konsten, konstvärlden och hennes planer för verksamheten på sitt nya jobb.

Fri entré

Liljevalchs Konsthall, Djurgårdsvägen 60, Stockholm, tel 08-508 31 336, www.liljevalchs.com e-mail: niclas.ostlind@liljevalchs.stockholm.se, christian.chambert@uppsala.mail.telia.com Programserien är ett samarbete med Svenska Konstkritikersamfundet och genomförs med stöd av Liljevalchs vänner.